Konkurrencementalitet

Det skulle være sundt at konkurrere. Ikke at jeg selv ejer konkurrencementalitet, og min ældste datter nægtede at deltage i skattejagter eller boldspil i idrætstimerne, fordi man jo risikerer ikke at vinde... indtil hendes fantastiske klasselærer - med en fortid som håndboldpige, fik hende lært at spille for at vinde og at kunne klare nederlag.
Nå men nu prøver vi altså at skabe lidt hype om vores børnebøger og sange ved forsigtigt at stikke næsen i genren "give-aways"...  Først på vores egen nye fb-gruppe, hvor opgaven var: "Find vej til fb-siden Veddugodtdet.dk, klik "synes-godt-om" og skriv et-eller-andet på væggen og vind en af vores bøger/cd'er efter eget valg". Wow... som i WOW! Måske føler vores facebookvenner at vi undervurderer deres mentale evner med den opgave. I hvert fald lykkedes det kun 1 person - Line, at finde ind på siden indenfor tidsfristen på 24 timer.

Næste gang prøver vi noget lidt mere krævende. Noget med at skulle rejse rundt på sin fødeegn og indsamle mindst 10 egns-typiske udsagn eller objekter, som skal dokumenteres og lægges ud på fb i løbet af 48 timer. Eller vi beder om konkrete ideer som- i løbet af 48 timer, kan sætte skub i politikernes nølende tiltag for at reducere Danmarks Co2 udledning. Derefter vil det føles godt at sidde med sit vindereksemplar af "Flagermus" i hånden og lytte til historien sammen med et 2-6 årigt barn.

Det positive i denne historie er, at andre nu begynder at gøre arbejdet for os. Maminka.dk, som er en side for forældre til meget små børn, udlovede i sidste uge et helt sæt bøger, til en af dem der skrev en kommentar til Maminkas anmeldelse af bøgerne og musikken.... Det gav faktisk 21 indlæg. Hm! Nu var opgaven jo egentlig også ret krævende: "Skriv noget om nogle bøger og noget musik du aldrig har hverken hørt eller set før".

Se den meget fine omtale af vores bøger og musik her: Maminka.dk om VedDuGodtDet

Ingen kommentarer:

Send en kommentar